Week
van de
Belgische
Mode.

Lokale troeven én Belgische merken in de kijker.

Week
van de
Belgische
Mode.

Lokale troeven én Belgische merken in de kijker.

Week
van de
Belgische
Mode.

Lokale troeven én Belgische merken in de kijker.

Trots op Belgische merken!

De Week van de Belgische mode is een initiatief van Mode Unie, de federatie voor de zelfstandige modedetailhandel, en Creamoda, de Belgische modefederatie voor merken en producenten. De eerste vijf edities van de WVDBM waren een absoluut succes! Met maar liefst 100 Belgische merken en 1000 deelnemende modewinkels maakten we de Belg het afgelopen jaar weer trots op zijn eigen Belgische mode. In vele steden en gemeenten prijkten de campagneaffiches op de etalage.

Dit jaar zijn ‘De Zes van Limburg‘ als collectief en ook individueel de trotse ambassadeurs van de Week van de Belgische mode. Deze zes mode-ondernemers en vrienden zijn de drijvende kracht achter een nieuwe generatie in het Belgische modelandschap. De Limburgse Zes hebben allemaal een unieke kijk op mode en op duurzaamheid binnen de modesector. Zij willen hun stem gebruiken om het belang van Belgische mode en ontwerp alsook van samenwerking te benadrukken. Door hun persoonlijke perspectieven te bundelen, versterken ze deze boodschap.

Van 14 tot 19 oktober zetten modewinkeliers en Belgische merkenfabrikanten hun lokale troeven én hun Belgische merken opnieuw in de kijker.

Hou de WvdBM Facebook pagina in de gaten voor de laatste informatie over de campagne!

 

WEEK
VAN DE
BELGISCHE
MODE?

De WVDBM heeft als doel Belgische mode en Belgische merken in de kijker te zetten en de belg trotser te maken op alle mooie merken en winkels van eigen bodem. Het is belangrijk om bewustzijn te creëren over de voordelen van het kopen van Belgische mode en van de troeven van het shoppen in een lokale modewinkel. Belgische mode heeft immers ongelofelijk veel te bieden voor elk budget en daar mogen we best trots op zijn!

EEN INITIATIEF VAN

IN SAMENWERKING MET DEZE PARTNERS

VOLG ONS OP